MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasolkę umyj, odetnij końce i wrzuć do zimnej wody z...
fot. Katarzyna Puczyńska

Letnia sałatka z fasolką szparagową i ziemniakami. Rewelacyjne połączenie kilku prostych składników. Poznaj przepis na szybką sałatkę

Sałatka z fasolką szparagową. Krok 2

Fasolkę umyj, odetnij końce i wrzuć do zimnej wody z łyżeczką soli i łyżeczką cukru. Gotuj od 5 do 10 minut, aż będzie miękka. Odcedź i wystudź.

Zobacz również

Rzeszów chce pomagać pokrzywdzonym dzieciom

Rzeszów chce pomagać pokrzywdzonym dzieciom

XIV Zlot Weteranów Szos – Historia na Kołach oraz koncert Maryli Rodowicz

XIV Zlot Weteranów Szos – Historia na Kołach oraz koncert Maryli Rodowicz

Polecamy

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny